EDWIN IN CONCERT VOOR DE 5E KEER UITVERKOCHT!

Het jubileumconcert van volkszanger Edwin van der Toolen op 2 november is compleet uitverkocht. De zanger weet zijn Toppers-achtige liveshow voor de vijfde keer te vullen. De afgelopen vier jaar stonden onder andere zijn collega’s André Hazes, Ruth Jacott en Anita Meyer naast hem op het podium. Edwin pakt dit jaar uit met de Koningin én Prinses van het levenslied, Marianne Weber en Samantha Steenwijk.

Edwin van der Toolen is een graag geziene zanger door heel het land. Naast een uitverkocht concert, nieuwe singles en een bomvolle agenda was de Rotterdammer dit jaar ook te zien op RTL 4 bij het door Chantal Janzen gepresenteerde muziekshowprogramma All Together Now.Samen met het meest besproken jurylid en operazangeres Francis van Broekhuizen zal Edwin tijdens zijn jubileumconcert een bijzonder duet ten gehore brengen. Welk nummer ze gaan zingen wil de zanger niet zeggen. “Het wordt een magisch moment!”

Iedereen kan alles meezingen De zanger maakt er jaarlijks één groot meezingfeest van. Voor het vijfde jaar op rij vult hij de clubtempel van Rotterdam – Villa Thalia – met nationale en internationale covers, feestnummersen zijn allernieuwste liedjes. Deware magievan Edwin in Concertzit ’m volgens de zanger in het karakter van de show: “iedereen kan alles meezingen! Wij hebben én maken samen echt vier uur lang feest.”

Het succes van zijn concerten smaakt naar meer. “Wat wij hier doen en voor elkaar krijgen kan zo in Ahoy, dat durf ik met 100% te zeggen!” De zanger wil daar alleen nu nog niet aan denken. “De komende tijd staat voor mij in het teken van dit concert. Het moet perfect zijn. En daar doe ik alles voor.”

2 antwoorden
  1. luvox cost
    luvox cost zegt:

    I am also writing to make you know what a impressive encounter my friend’s girl gained reading through your web page. She learned plenty of pieces, which include what it’s like to possess an amazing helping mood to let most people smoothly know several impossible subject matter. You truly exceeded our own expectations. Thank you for offering these invaluable, safe, explanatory and even fun tips about this topic to Julie.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *