François Pieters – Die ene nacht

François Pieters slaat met ‘Die ene nacht’ nieuwe weg in

 

‘Die ene nacht’ is de titel van de inmiddels negende single van François Pieters. De zanger, die in november 2018 z’n 12 ½ jarig artiestenjubileum viert bij Zalencentrum Opera in Den Haag, kreeg van DJ Yes een verrassende bewerking  van de wereldhit ‘September ‘ van Earth Wind and Fire aangereikt door DJ Jes.

‘DJ Yes en François kwamen elkaar tijdens optredens wel eens tegen. ‘Op een gegeven moment raakte ik met hem in gesprek en daar is een goede vriendschap uit ontstaan. Hij boekte mij wel eens en andersom gebeurde dat ook. Een tijdje geleden gaf het jonge talent aan dat hij een verfrissend arrangement had gemaakt van de disco klassieker uit 1971. Tevens had hij het lied voorzien van een Nederlandstalige tekst. Hij vroeg of dat iets voor mij was. Ik was er erg van onder de indruk en ben er vervolgens mee naar m’n vaste producer Peter La Haye gegaan. In zijn studio is het geheel onlangs opgenomen’, meldt François trots.

De clip is opgenomen bij Restaurant Bij Thomas en Hendrik in Lisserbroek. Te zien is dat François en DJ Jes aan komen rijden bij de locatie. Als ze op het podium hun ding doen komt er een groepje meiden binnen. ‘Dat valt ons natuurlijk wel op. We trakteren hen op een glaasje drank en tot onze verbazing nemen ze daarna de benen. Ik ga er achteraan en het lukt me ook nog om een knappe dame te veroveren’, glundert François.


Artiest(en)
Francois
TitelDie ene nacht
Releasedatum26-03-2018
Artikelnummer113457518
Barcode8719884002551
LabelLeico Music
GenreNederlandstalig / Levenslied
ISRCNL-NJ1-18-00006
1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *