Harry van Bergenhenegouwen met swingende debuutsingle ‘1Nacht’

Harry van Bergenhenegouwen de zingende geluidsman, een naam waar hij eigenlijk wel van af wilde, is op zeer jonge leeftijd al begonnen met zingen.

Geboren in Poeldijk maar getogen in Den Haag, kwam op 6-jarige leeftijd bij het Haags Matrozenkoor. Daar leerde hij de fijne kneepjes van het zingen. Na 2 jaar wilde hij wat anders en dat werd natuurlijk voetballen. Geheel tegen de wil van zijn vader in, dat dan weer wel.

‘Na enige tijd(c.a. 30 jaar) ben ik mij volledig, weliswaar als hobby, gaan storten op de muziek. Als geluidsman van diverse locale zangers heb ik ook daarvan de ‘fijne kneepjes’ geleerd en weet iedereen in het ‘Haagse’ wel wie Harry van Bergenhenegouwen is’, aldus Harry.

Met het uitbrengen van een eigen single is de eerste stap gezet naar een mogelijke omslag in zijn muzikale carrière.

De samenwerking met producer/componist Peter van Kesteren was zeer snel gevonden. De opdracht was simpel; zoek een nummer in het genre van Wolter Kroes ‘Geven en Nemen’. De samenwerking was geboren en heeft geresulteerd in deze superswingende single genaamd ‘1Nacht’ waarvan de tekst is geschreven door Chris Cohen. Jaap van Didden van JvDRecording is verantwoordelijk voor de cliproductie, de release wordt verzorgd door Leico Music en de promotie door UltimateDisk.


Artiest(en)
Harry van Bergenhenegouwen
Titel1 Nacht
Releasedatum16-09-2019
Artikelnummer113847812
Barcode8719884034019
LabelLeico Music
GenreNederlandstalig / Levenslied
ISRCNLNJ11900015
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *