Jordy Carrero ft. Pete D Moore – Stoer

Jordy Carrero is, 23 lentes, ondanks zijn relatief jonge leeftijd een ervaren zanger en entertainer. Jordy Carrero is sinds 2016 professioneel bezig in de muziekwereld.
In 2017 heeft hij zijn eerste single “Hier vandaan” uitgebracht.Dit nummer was een succes en bracht hem in niet alleen in Nederland bekendheid, maar ook over de grens oa in Spanje , Belgie en Duitsland. Voorlopig zijn we nog lang niet af van Jordy Carrero. Als er één zanger is die bijna elke dag contact heeft met z’n producer dan is dat Jordy Carrero wel. Nadat hij in december 2018 Peter van Kesteren leerde kennen, staat muziek met stip op nummer 1. Dit jaar heeft Jordy al een drietal singles gelanceerd en nu is het moment daar om ‘Stoer’ aan te kondigen.
Jordy en Peter liggen muzikaal op 1 lijn. ‘We weten allebei wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. We gokken niet op één paard en gaan diverse muziekstijlen op single uitbrengen. M’n nieuwe single zie ik als een mix van Tino Martin’s “Zij weet het” en “Duurt te lang” van Davina Michelle. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit die Peter heeft geleverd. Door hem kan ik inmiddels tijdens m’n boekingen allemaal eigen liedjes zingen. Ik
ben echt superblij dat het zo is gelopen. Daarnaast kan ik heel goed opschieten met clipregisseur Robert Vegt van RTV Mediaproductie. De manier waarop hij me op het gemak stelt bij een clipopname is heel bijzonder’, glundert Jordy. De 23 jarige in Dordrecht geboren en in Den Haag woonachtige zanger is ook blij met z’n hoofdsponsor S.C. Bemmel 5. Zij hebben een groot bedrag op tafel gelegd waarmee Jordy voorlopig even vooruit kan. Het is de bedoeling dat Jordy in mei 2020 trots z’n debuutalbum kan presenteren.
Hij treedt al acht jaar op als artiest en stond al eerder in de line-up met veel grote sterren in de Nederlandse muziekwereld, waaronder Tino Martin, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jeffrey Heessen, Rein Mercha, Mike Peterson, John West en André Hazes jr. en vele anderen.

Productie : Leico Music 

Muziek : Peter van Kesteren

Tekst : Chris Cohen


Artiest(en)
Jordy Carrero ft. Pete D Moore
TitelStoer
Releasedatum04-09-2019
Artikelnummer113852226
Barcode8719884034637
LabelLeico Music
GenreNederlandstalig / Levenslied
ISRCNL-NJ1-19-00020
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *