Jordy Carrero – Hey meisje Hey

Artiest(en)Jordy Carrero
TitelHey Meisje Hey
Releasedatum10-04-2019
Artikelnummer113794669
Barcode8719884028131
LabelTipTopNL
GenreNederlandstalig / Party / Zomer
Shops

Categorieën: NieuwSingles Tags: Hey Meisje HeyJordy Carrrero

Beschrijving

NrArtiestTitelISRCTijdMuziekTekst
01Jordy CarreroHey Meisje HeyNLNJ119000012:54P. v KesterenC. Cohen

Jordy Carrero bezingt schijnbaar onbereikbare liefde in ‘Hey Meisje Hey’

De 23-jarige talentvolle zanger/entertainer Jordy Carrero uit Dordrecht brengt alweer zijn 6e single uit genaamd ‘Hey Meisje Hey’.

Peter La Haye is weer verantwoordelijk voor de compositie en productie van dit heerlijke, zomerse, uptempo nummer. De tekst komt van Chris Cohen en de opnamen vonden plaats bij La Haye Sound Producties.

‘Hey Meisje Hey’ gaat over een schijnbaar onbereikbare liefde, waarvoor Jordy alles doet om haar te veroveren. ‘Je hebt allemaal toch wel eens meegemaakt dat je iemand tegenkomt die je echt heel leuk vindt, maar dan niet beschikbaar is? Daar gaat het liedje een beetje over’, aldus Jordy.

Jordy Carrero is blij en trots op hoe zijn carrière tot nu toe verloopt en uiteraard op zijn fans die altijd achter hem staan en hem steunen in alles wat hij doet. Hij hoopt dan ook zijn fans net zo blij met de nieuwe single en bijbehorende videoclip zullen zijn als hijzelf.

De release wordt weer verzorgd door het label TipTopNL en de promotie door UltimateDisk.

Jordy Carrero is sinds 2016 professioneel bezig in de muziekwereld en gaat voor zijn 1e single meteen een samenwerking aan met Peter Koelewijn en speelt met de single ‘Beestjes’ meteen in op de Pokémon Go hype.

In 2017 volgt de succesvolle single ‘Hier Ver Vandaan’, die hem niet alleen in Nederland bekendheid brengt, maar ook over de grens zoals in Spanje, België en Duitsland. Hierna volgt het zomerse, uptempo ‘Amor da Minha vida‘ die het goed gedaan heeft op de diverse radiostations.

Meer infoJordy Breevaart / 0644785213 / jordy-breevaart@live.nl
Socialmedia  
Productie / arrangementPeter van Kesteren
StudioLahayesoundproductions.nl
MasteringPromastering.nl
PublishingUltimate Music Publishing
Clip ProductieRTV Media Producties