Ramon Beense – Jij bent alles

Zanger Ramon Beense, o.a. bekend van zijn deelname aan‘Bloed, Zweet en Tranen’, lanceert zijn nieuwe single ‘Jij Bent Alles’. Deze song verschijnt op 4 september 2019.

Ramon heeft inmiddels landelijke bekendheid opgebouwd als kwaliteits-zanger die vele optredens in het land verzorgt.SBS6 Shownieuws heeft vaak aandacht aan Ramon Beense besteed en hij belandde in de top 10 van het TV programma: de ’25 meest emotionele TVmomenten’ voor zijn optreden bij ‘Bloed, Zweet en Tranen.’ Ook was Ramonpublieksfavoriet bij de finale van de Toppers.Bij een concert van Jeroen van der Boom kreeg Ramon een staande ovatievan het gehele publiek.

De afgelopen periode bracht hij meerdere singles uit: ‘Dat is het leven’, ‘Jij en Ik’, ‘Dans met mij door het leven, ‘Ik was een heel klein beetje dronken’, ‘’t Is Wel Wennen’, ‘Het Einde Van Een Mooie Nacht’, ’Ik Dans De Salsa In Rio’e.a. Tevens zijn er 2 albums uitgebracht: ‘Met Hart en Ziel’en ‘Koning te Rijk’.En nu dan het liefdeslied ‘Jij bent alles’, hetgeen een eerbetoon is aan zijn vrouw Ziona.

Geschreven door Chris Cohen , op het welbekende lied Your my world van Tom Jones.

Leico Music deed de productie en verzorgt het label.


Artiest(en)
Ramon Beense
TitelJij bent alles
Releasedatum04-09-2019
Artikelnummer113852206
Barcode8719884034613
LabelLeico Music
GenreNederlandstalig / Levenslied
ISRCNL-NJ1-19-00019
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *