Vinkeveen vanaf 9 september te zien op NPO 2

VINKEVEEN In september strijkt de programmareeks ‘Typisch’ neer in het zomerse Vinkeveen, beroemd door de Vinkeveense Plassen. In Typisch Vinkeveen zijn plezierjachten en vakantie-eilandjes te zien, evenals kapitale villa’s aan de waterkant en eenvoudige arbeidershuisjes van voormalig turfstekers. Achter de Vinkeveense voordeuren bruist het van de energie en plannenmakerij.

De eerste aflevering gaat onder meer over moeder en dochter Greet en Greet, die in de zomer aan de bak moeten. Het gaat niet zo goed met hun brocante zaak, dus het wordt er op of er onder. Oude rocker Arthur raakt zijn baan kwijt als rijinstructeur en gaat hard aan de slag met zijn comeback in de muziek. Jan de brugwachter kijkt alles aan vanuit ‘zijn’ Heulbrug. 

Nieuw leven tekent deze periode in Vinkeveen. Met veel liefde en zorg ontfermen Gerrit en Ria zich over gansje Joris, totdat hij groot en sterk genoeg is om weer terug te kunnen naar de natuur. Jan en Adrie laten hun oude rode camper De Stoffel Express weer tot leven komen en gaan er mee op pad. En dan is er nog Jurre. Hij heeft het syndroom van Down en heeft begeleiding. Daar is niks aan te doen, maar Jurre wil graag leren hoe hij zelfstandiger kan worden.

Vanaf 9 september, 3 weken van maandag t/m vrijdag om 19.15 uur, NPO 2.

Leico Music Mocht voor 1 complete aflevering het nummer Schrijven Voor Donny Beets en Produceren! Muziek P. van Kesteren Tekst . P van Kesteren & C. Cohen

Bron: Tv Krant

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *